Stichting Uitvaartcentrum Dedemsvaart nodigt u uit

Persbericht PB Dedemsvaart

Het oude uitvaartcentrum aan de Langewijk in Dedemsvaart is gesloten. De uitvaart maatschappij Yarden/Dela heeft hiervoor gekozen i.v.m. de eventuele hoge kosten om de voorziening klaar te maken voor de toekomst. Dit besluit heeft vele reacties vanuit de inwoners uit Dedemsvaart en omgeving teweeg gebracht, waarbij PB Dedemsvaart er vele hebben ontvangen. Als PB Dedemsvaart vinden ze dat een dergelijke voorziening zeker beschikbaar moet zijn op korte afstand.

Na verschillende gesprekken is de conclusie gekomen dat zij zich gaan inzetten voor het behoud van een uitvaartcentrum-voorziening voor Dedemsvaart / Balkbrug en omstreken en hebben hiervoor een stichting opgericht. Maar voordat de stichting verdere stappen onderneemt hoort men graag eerst van inwoners of er voldoende draagkracht is om een nieuw eigen uitvaartcentrum te realiseren.

Uitnodiging Informatieavond

Daarom nodigt Stichting Uitvaartcentrum Dedemsvaart inwoners van Dedemsvaart / Balkbrug van harte uit om naar de informatieavond op dinsdag 12 december te komen. Graag horen ze of mensen achter deze plannen staan en welke goede ideeën en suggesties men heeft rondom vrijwilligers, geld, een locatie en een gebouw. Wees welkom!

Datum: Dinsdag 12 december 2023

Tijd: 19.30 uur

Locatie: De Baron, Julianastraat 54 te Dedemsvaart