Plannen voormalig Paddy’s Pub worden gepresenteerd tijdens inloopbijeenkomst

De plannen voor de vernieuwde N377 is aanleiding geweest om ook meer aandacht te vragen voor verbetering van de uitstraling van het centrumgebied in Balkbrug. Verschillende partijen zijn de afgelopen periode in samenwerking met de gemeente Hardenberg hard bezig geweest met initiatieven om het centrumgebied een impuls te geven.

Paddy’s Pub

Eén van deze initiatieven is de herontwikkeling van de locatie van voormalig Paddy`s Pub gelegen aan de Coevorderweg 2. KROON BV uit Borne is als ontwikkelaar betrokken bij de herontwikkeling van de voormalige horecagelegenheid. Zij hebben een plan uitgewerkt wat zij graag aan de inwoners van Balkbrug willen voorleggen.

Kom naar de inloopbijeenkomst

Er zal een inloopbijeenkomst gehouden worden op dinsdagavond 6 september van 18.30-20.00 uur aan de Coevorderweg 2 (voormalig Paddy’s Pub) in Balkbrug. Tijdens deze avond toont KROON BV u informatie en beelden over de nieuwbouwplannen die er voor de locatie zijn. Bij deze bijeenkomst zullen ook een aantal betrokkenen van o.a. de gemeente aanwezig zijn.

KROON BV is erg benieuwd naar de reacties vanuit de inwoners van Balkbrug. Daarom bieden zij deze avond ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en om reacties, vragen en/of opmerkingen achter te laten door een reactieformulier in te vullen. Ook ligt er een plan om een projectwebsite te lanceren waarop men zich kan inschrijven en/of een reactie kan achterlaten.

Op zoek naar een naam

De ontwikkelaar wil het gebouw straks een naam geven. Inwoners van Balkbrug mogen ook meedenken over deze naam voor het gebouw, suggesties zijn van harte welkom. Heeft u een leuk idee? Dan kunt u deze ook tijdens deze inloopbijeenkomst achterlaten op het reactieformulier.