Plaatselijk Belang Balkbrug hoort graag uw ervaringen

De onderdoorgang is nu een half jaar in gebruik, op donderdag 17 juni is hij officieel geopend. Hiermee kwam een enorm groot project met veel verandering voor met name Balkbrug tot een einde en begon het wennen aan de nieuwe verkeerssituatie. Wij van Plaatselijk Belang Balkbrug zijn benieuwd naar uw ervaring(en) rondom de onderdoorgang. Daarom organiseren wij op dinsdag 23 november een informatieavond.

Henk Brouwer: “Er is een lang traject aan de onderdoorgang vooraf gegaan. Maar nu hij er eenmaal is, stopt het traject niet zomaar voor ons. Zo is natuurlijk de focusgroep ‘Dorpshart’ nog altijd bezig met de bovenkant van de onderdoorgang, maar ook als bestuur blijven wij bezig met dit project. Zo is veiligheid bijvoorbeeld een punt wat bij ons onder de aandacht blijft, maar zo ook de invulling van de vier kwadranten. Hierbij altijd met de Dorpsvisie, opgesteld door en voor het dorp, naast ons op tafel.”

Maar nu zijn we vooral benieuwd naar de ervaringen van onze dorpsgenoten rondom de onderdoorgang. Begint de nieuwe verkeerssituatie te wennen? Wat vindt u positief aan de nieuwe situatie? Of zijn er wellicht ook minder positieve ervaringen? Alle ervaringen horen wij graag. En daarom nodigen wij u van harte uit op onze informatieavond op dinsdagavond 23 november a.s. in MFC Trefpunt.

“Wij zijn druk bezig met de invulling van het programma, waarin ruime gelegenheid gegeven zal worden voor onderlinge interactie zodat ieder zijn of haar ervaring kwijt kan. Zodra hier meer over bekend is laten we dit uiteraard weten. Houdt in ieder geval uw agenda vrij voor deze avond, want uw mening, uw ervaring is belangrijk voor ons!”