In gesprek met…

Persbericht vanuit CTP Veldzicht

Medewerker geïntegreerde beveiliging Wim Kappert, sociotherapeuten Lisanne Kappert en Leonie van der Kolk en justitieel verpleegkundige Joyce Schreurs vertellen u over hun uitdagende werk binnen de bijzondere omgeving van het Centrum voor Transculturele Psychiatrie Veldzicht in Balkbrug. Dit doen zij op maandag 8 en woensdag 17 april op een speciale informatieavond in Huize Erica in Balkbrug.

Lijkt het u leuk om daarbij aanwezig te zijn? We hebben ruimte voor 15 geïnteresseerden per avond. Vooraf opgeven is verplicht via info@ctpveldzicht.nl. Aanmelden kan tot en met 29 maart 2024.

Over de sprekers
Wim Kappert en Leonie van der Kolk wonen in Balkbrug. Wim zorgt samen met ruim veertig collega’s voor een veilig leef-, werk- en behandelklimaat in ons centrum. Collega Leonie is onderdeel van het team sociotherapeuten van resocialisatielocatie Huize de Beuk. De Dedemsvaartse Lisanne Kappert werkt in de kliniek op een afdeling voor vreemdelingen met tbs. Joyce Schreurs is een van onze krachten op de interne medische dienst. Allen hebben ruime ervaring in werken met psychiatrische patiënten. Aan de hand van praktijkvoorbeelden vertellen ze over wat ze meemaken in de bijzondere patiëntenzorg binnen Veldzicht. 

U heeft volop de gelegenheid voor het stellen van vragen. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Voor in uw agenda
Wanneer?       Maandag 8 en woensdag 17 april 2024
Hoe laat?        Inloop vanaf 19.15 uur / Start om 19.30 uur / Einde 21.00 uur
Waar?             Huize Erica, Veldzichtlaan 1, Balkbrug
Voor wie?       Iedereen vanaf 12 jaar