Het leukste idee voor Balkbrug

Als PB Balkbrug gaan we graag aan de slag met projecten die gedragen worden vanuit het dorp. Om verbindingen te faciliteren tussen bijvoorbeeld de bedenker van een project en overheden en dit uit te voeren samen met inwoners. Daarom hebben we in december tijdens de kerstmarkt in de Boslaan onze dorpsgenoten uitgedaagd om zich te melden met hét leukste idee voor Balkbrug voor 2024. Wat mis je nog in ons dorp, wat zouden veel mensen uit het dorp kunnen gebruiken, wat is -redelijk- makkelijk te realiseren, kortom: wat zou het leukste idee voor Balkbrug zijn om het komende jaar samen op te pakken?

Daar is volop door jullie op gereageerd en de meest uiteenlopende ideeën kwamen daarmee op tafel te liggen; van o.a. een autovrije zondag, een Hema, springende fonteinen tot flitspalen en een fiets-/skeeler-/crossbaan. Uit de inzendingen hebben wij een idee gekozen uit wat het meest haalbaar, het meest gewenst en meest passend voor Balkbrug zou kunnen zijn. Dit idee hebben we begin dit jaar voorgelegd aan de gemeente om te kijken of dit ook daadwerkelijk haalbaar is en we hiermee aan de slag kunnen samen met jullie. Tot op heden hebben we hier helaas geen uitsluitsel over gekregen, maar we blijven dit onder de aandacht brengen bij de gemeente.

En we houden ons aan de belofte dat de bedenker van het door ons gekozen idee een diner bon van Brasserie De Boerderij ontvangt. Maar tot we meer weten over de haalbaarheid houden we jullie nog even in spanning over welk idee er definitief gekozen wordt en wie als indiener van dit idee de bon gewonnen heeft :).