Heb jij een leuk idee voor Balkbrug?

PB Balkbrug daagt je uit!

Als PB Balkbrug gaan we graag aan de slag met projecten die gedragen worden vanuit het dorp. Om zelf uit te voeren, maar nog liever samen met inwoners. En mooi voorbeeld is hiervan de jeugd in Balkbrug. Na een oproep van een inwoonster om iets te organiseren voor de jeugd zijn we samen met ouders en de jeugd om de tafel gegaan. Uitkomst hiervan is onder andere een heropende Welput dankzij de vele betrokken ouders en er zijn initiatieven vanuit hen om dit verder uit te breiden met andere activiteiten.

Ook in het nieuwe jaar willen we jullie graag ondersteunen bij een mooi project als deze. Daarom nodigen wij iedereen uit om hét idee te bedenken voor Balkbrug voor 2024! Wat mis je nog in ons dorp, wat zouden veel mensen uit het dorp kunnen gebruiken, wat is -redelijk- makkelijk te realiseren, kortom: wat zou het leukste idee voor Balkbrug zijn om het komende jaar op te pakken? Uit de inzendingen kiezen wij een idee uit wat het meest haalbaar, het meest gewenst en meest passend voor Balkbrug zou kunnen zijn. Voor de uitvoering van dit idee stellen we als PB Balkbrug € 1000,- en onze ondersteuning beschikbaar. Dat is namelijk wel ons idee; naast financiële hulp willen we dit wel graag samen met jou (en anderen) oppakken. Zodat je niet alleen de bedenker van het idee bent, maar dat het idee daarmee ook gedragen wordt en jullie uiteindelijk samen kunnen zeggen; dit hebben we maar mooi gerealiseerd voor het dorp, hier mogen we trots op zijn!

Lever je idee nu in!
Kom in actie en laat je idee achter bij één van de bestuursleden, in de ideeënbus van PB Balkbrug bij Jumbo Nanning en/of via de e-mail: secretaris@pbbalkbrug.nl. Doe dit voor 31 december 2023, zodat we begin januari tijdens onze eerste vergadering van het nieuwe jaar direct jullie ideeën op tafel kunnen leggen. De bedenker van het door ons gekozen idee ontvangt een diner bon van Brasserie De Boerderij. Een win-win situatie dus, voor het dorp en voor jezelf! Laat daarom zeker ook je contactgegevens achter, zodat we contact met je kunnen opnemen als we aan de slag willen met jouw idee.