Burgemeester komt kennismaken met Balkbrug

Op vrijdag 17 december komt burgemeester Maarten Offinga samen met de contactambtenaar naar Balkbrug. “Hij wil graag kennismaken met de kernen van de gemeente Hardenberg. Vanuit Plaatselijk Belang Balkbrug zullen wij hem die dag welkom heten en hem een aantal mooie plekken van Balkbrug laten zien”, vertelt Maria Compagner.

Offinga is al ruim een jaar burgemeester van Hardenberg, hij begon midden in de coronapandemie. De bezoeken aan de verschillende kernen had hij graag eerder willen doen, maar zijn helaas ook mede door corona vertraagd. “Ook het bezoek aan Balkbrug blijft uiteraard afhankelijk van de besmettingscijfers, mochten deze daartoe aanleiding geven, dan zal het bezoek uitgesteld worden naar een latere datum.”

Maar in de tussentijd wordt de planning voor de kennismaking wel voorbereid. Zo staan onder andere het sportpark, het bedrijventerrein, de onderdoorgang en het Reestdal op de planning voor een bezoek. “We zouden hem uiteraard nog wel veel meer van ons mooie Balkbrug kunnen laten zien, maar dat volgt wellicht een volgende keer, eerst maar eens kennismaken met elkaar en Balkbrug” sluit Maria af.